Empowered Life

bookmark

Inspirasjonskveld

mandag 16. mars 2015, kl. 19:00

Sal: Berner-kjelleren

Arrangør: Nina Wolther

Inngang: Billett

Bli med på en kveld som inspirerer, beriker og løfter deg ut av hverdagsboblen.

Etter å ha bodd de siste 6 årene mer eller mindre på Sri Lanka ønsker jeg å gi noe tilbake til samfunnet her. Den beste måten å styrke mennesker til å komme ut av fattigdommen er å sette i gang prosjekter som gir arbeid.

Fremfor å søke etter donasjoner ønsker jeg å gi en kveld som løfter og inspirerer deg til å bringe magi og glede inn i hverdagen både i ditt eget liv og i nærmiljøet, samt at det får ringvirkninger til prosjekter på andre steder av denne kloden vi alle deler. Billettinntektene går direkte til vårt prosjekt på Sri Lanka.

Bli med på en kveld med trøkk, inspirasjon, entusiasme og glede.

DU TREFFER:
EDDI EIDSVÅG: Pøbelideolog i Pøbelprosjektet AS, som har til formål å motivere ungdom som hopper av videregående skole til å komme seg ut i jobb eller gå tilbake til skolen. Han er tidligere Stand-up komiker og hans motivasjonsforedrag har engasjement humor og trøkk.
RIKKE SOLIGARD: Sosial entreprenør og gründer av Begeistringsetaten. Med sin smittende entusiasme og et sammensurium av armer og bein byr på en etat historie av de sjeldne. Det handler om begeistringens kraft og ringvirkninger, og ikke minst hva som skjer når man først bestemmer seg for å svinge tryllestaven.
NINA WOLTHER Blogger, foredragsholder, brobygger og entreprenør. Ildsjel og pågangsperson som brenner for å inspirere til et enklere liv med fokus på det som virkelig betyr noe og ikke minst å kvitte seg med alt det unødvendige vi holder på, både i livet og fysisk i hjemmet.

Pris for kvelden er kr. 490,- for deg og en venn. 2 Kommer inn på 1 billett.

PROSJEKTET
Empowered Life Foundation er i gang med sitt første prosjekt i samarbeid med Red Heart Society (RHS) som blant annet har satt opp fire mikrobedrifter på Sri Lanka. For tiden har de ikke nok å gjøre og vi ønsker å gi dem opplæring i strikking for å kunne bidra til at de får brukt sin ledige kapasitet. Det er etterspørsel etter strikkede produkter.

• Opplæringen håper jeg å få finansiert med denne inspirasjonskveld på Litteraturhuset.
• Billettinntektene for denne kvelden vil bortsett fra å dekke leie av lokalet gå uavkortet til vårt strikkeprosjekt syd i Sri Lanka.

Send en email til ninawolther@gmail.com eller ring 928 86 886 og meld deg på. Del gjerne invitasjonen, vi skal fylle Kjelleren med jubel, glede og entusiasme.

NB! Arrangementet er flyttet fra Wergeland til Kjelleren