Et helt menneske i en halv kropp. En historie om mestring

bookmark

Med Anne Grethe Solberg

onsdag 8. april 2015, kl. 09:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Oslo kommune

Inngang: Gratis

Anne Grethe Solberg ble 70  prosent invalid i 2010. Hun forteller hvordan en dramatisk hendelse førte til funksjonsnedsettelse og endring av livsførsel. Hun deler sin personlige historie med oss og hvordan hun har mestret denne endringen og fortsatt står stødig i arbeidslivet. Anne Grethe jobber både som konsulent i Gender Consulting AS og som forsker på Arbeidsforskningsinstituttet. Hun ble kåret til Årets konsulent i 2012. Hun har spesialisert seg på betydningen av kjønn i organisasjoner og arbeider og forsker på karrieremanøvrering og lederutvikling.

Servering av frokost fra klokken 08.30, foredrag klokken 9.00–10.00.

Påmelding: «Førstemann til mølla»-prinsipp frem til det er fulltegnet. Kontakt prosjektleder, traineeordningen for mennesker med funksjonsnedsettelser, Siri Koch-Larsen: mobil 410 41 310 eller siri.koch-larsen@byr.oslo.kommune.no
Lokalet er godt tilgjengelig for bevegelseshemmede, det er teleslynge i rommet og det kommer tegnspråktolk.

Tapte muligheter, eller vinn vinn? Hva går du glipp av ved å ikke ansette en person med funksjonsnedsettelse?
Arrangementet inngår i en serie med frokostseminarer som setter fokus på mennesker med funksjonsnedsettelser i arbeidslivet. De to andre arrangementene i denne serien ble avholdt 18. mars (med Jan Grue) og 26. mars (med Kristin Molvik Botnmark).