Grenseløs

bookmark

En smakebit på Globaliseringskonferansen 2016

torsdag 13. oktober 2016, kl. 18:00

Sal: Berner-kjelleren

Arrangør: Norges Sosiale Forum, UngOrg, Sosialistisk Ungdom, Rød Ungdom, Grønn Ungdom, Senterungdommen, AUF, Press, UngKurd og Natur og Ungdom.

Inngang: Billett

Er du nysgjerrig på Globaliseringskonferansen? Nå kan du teste en miniutgave! På Globaliseringskonferansen 27. – 30. oktober får du fire dager med 70 seminarer, debatter, filmer, kurs, verksteder, utstillinger og konserter. 13. oktober får du en smakebit på tre av innlendningene og en debatt på kjøpet. 

Program:

Karoline Steen Nylander, leder i Press: «Barn på flukt – det må da være grenser?»

Andam Aso Aziz, co-leder i UngKurd: «Hvordan bygge et demokrati uten en stat?» 

Tina Andersen, sentralstyremedlem i Natur og Ungdom: «Grenseløs ressursutnyttelse: gruvedumping i Repparfjorden»

Ungdomspartidebatt: 

Hva er Norges rolle i en stadig mer globalisert verden? Norske selskaper tjener på å utnytte naturressurser i Sør på bekostning av lokalbefolkningen og Norge deltar i kriger samtidig som regjeringa fører Norgeshistoriens strengeste asylpolitikk. Debattantene er alle enige om at en annen verden er mulig – og nødvendig. Men hvilken verden er det?

Anna Kvam, talsperson i GU

Freddy André Øvstegård, nestleder i SU

Erling Laugsand, leder i Senterungdommen

Linn-Elise Øhn Mehlen, leder i RU

Maria Qureshi, AUF i Oslo

Dette arrangementet er en smakebit på Globaliseringskonferansen som arrangeres 27. – 30. oktober på Youngstorget. Tittelen for årets konferanse er GRENSELØS, med fokus på hovedtemaene miljø, konflikt og økonomi. Globaliseringskonferansen lages annet hvert år av Norges Sosiale Forum og er et møtested for alle med sosialt og politisk engasjement. Norges Sosiale Forum er en allianse av 70 norske organisasjoner med et felles formål: En mer rettferdig og demokratisk verden hvor mennesker, samfunn og miljø prioriteres over økonomisk gevinst.

Se hele programmet her: http://globalisering.no/program Kjøp billetter her: http://globalisering.no/påmelding