Hudløs – nære møter med kjente kvinner

bookmark

Boklansering

mandag 30. november 2015, kl. 19:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Kathrine Johns

Inngang: Gratis

HUDLØS – nære møter med kjente kvinner gir deg et unikt innblikk i livene og de personlige historiene til Prinsesse Märtha Louise og Elisabeth Nordeng, Lene Kongsvik Johansen, Marianne Aulie, Birgitte Lund Nakken, Vendela Kirsebom, Linn Skåber, Anne-Kat Hærland, Heidi Gjermundsen Broch, Unni Lindell og Haddy N’jie.

Kathrine Johns har levd et langt journalistliv, og har mange røverhistorier og bak-faseden fortellinger å by på i foredraget «En portrettjournalists bekjennelser». Birgitte Lund Nakken og Per Kaarby er konferansierer, og vi får noen av kvinnene på boka opp på scenen for å fortelle sin egen versjon av hvordan et intervju er. For hvordan er det for dem? Hva skjuler seg bak et glanset cover? Alle har skrevet egne tekster om dette til boka.

Intervjuene har tidligere vært coverintervjuer i Tara, men er oppdaterte og reviderte. Her er det mye nytt stoff. Boka koster 200 kroner, og vi tar kort. Salg og signering etter foredrag og intervjuer.

Det er lov å ta med drikke inn i salen, og inngang er gratis. Amalie Skram-salen har bare 120 seter, så her er det først til mølla. Dørene åpner kl. 18.45. Velkommen!