Kok en bokorm

bookmark

Med Vigdis Hjort

lørdag 7. mai 2011, kl. 18:30

Sal: i Kafe Oslo

Arrangør: Kafe Oslo

Inngang: Billett

Vigdis Hjorth er en klok og morsom forfatter med mange gode bøker på samvittigheten. Mange av tekstene hennes handler om handlekraftige kvinner som vinner, taper og reiser seg, tar valg og tøyer grenser. Ting som kan være like viktige når man lager mat som  ellers i livet, og som kommer godt med når forfatteren nå slippes løs på kjøkkenet til Kafe Oslo.

Da barna til Vigdis Hjorth ble bedt om å ta med forkle på skolen, kunne ikke mor hjelpe dem. Likevel kommenterte en anmelder om Fordeler og ulemper ved å være til som kom i 2005 at forfatteren skrev så innsiktsfullt og  kjærlig om tillaging av god mat at det begynte
å skrike i tarmene. Så hun kan mat. Og hun kan fortelle. Nå kommer hun til Kafe Oslo for å bestemme meny, røre i grytene og fortelle Kafe Oslos gjester gode anekdoter om mat. En uslåelig kombinasjon for en uforglemmelig aften.

Meny:

Omvendt middag med tilbehør

Velkomstdrink: Dry Marin.
Forrett: Dampede asparges med burre blanc, røkt vaktelegg og kjørvel.
Mellomrett: Sprøstekt havabbor med nykål, jordskokker og morkelvinaigrette.
Hovedrett: Landkylling med hvit asparges fevebønner og foie grassaus.
Dessert: Mørk sjokoladeterinne laget av manjarisjokolade fra valrhona. Serveres med pasjonsfruktis og mandler.

Menyen serveres med Kafe Oslos utvalgte viner.
Pris: 400,- for full meny. Vinpakke kan kjøpes i tillegg.