Martinus' åndsvitenskap

Martinus’ åndsvitenskap

bookmark

En kosmisk reise igjennom evolusjonen av Terje Røst

lørdag 21. november 2020, kl. 12:00 til kl. 15:00 – Utsatt

Utsatt til lørdag 20. februar 2021, kl. 12:00Utsatt grunnet nye smitteverntiltak

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Oslo kosmologiske forum

Inngang: Billett

Hvem er jeg? Hvor kommer jeg fra, og hvor går jeg hen?  Dette er blant de «evige spørsmål», som mennesker har fundert på i uminnelige tider, og svarene varierer stort avhengig av hvem du spør.  Den danske forfatteren Martinus har gitt helt nye perspektiver på disse spørsmålene og hvordan det er mulig å forstå evolusjonen i et evig perspektiv.  I lys av Martinus’ åndsvitenskapelige analyser skal vi gå nærmere inn og se på hvordan dette evige livs utvikling arter seg, fra de enkleste livsformer til de mest avanserte vi kan forestille oss, og hva som er de styrende krefter bak disse prosessene.

Vi skal særlig belyse de utviklingsavsnittene som er aktuelle for menneskeheten på jorden i dag, og hvilke forhold som er viktige for det å moderne menneske å bli oppmerksom på for å kunne ta opplyste valg i forhold sin egen utvikling. Vi vil i tillegg også forsøke å belyse religionenes rolle i dette forbløffende utviklingsperspektivet.

Arrangør oppfordrer alle gjester til å bruke munnbind på huset. Det er ikke nødvendig å bruke munnbind under selve arrangementet, men gjerne før og etter.