Møte i Integralt Forum

bookmark

Evolusjonær/Integral spiritualitet

mandag 17. september 2012, kl. 18:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Integralt Forum

Inngang: Billett

På denne kvelden vil Mattias Ohlson og Mats Edin fra EnlightenNext i Sverige fortelle om det Evolusjonære verdensbildet, med utgangspunkt i Andrew Cohens lære Evolutionary Enlightenment.

Utgangspunktet for diskusjonen er en av Andrew Cohens og Ken Wilbers mange "Guru & Pandit"-dialoger i magasinet EnlightenNext. Tittelen på denne dialogen er; "Following the Grain of the Kosmos". (Se http://www.enlightennext.org/magazine/j25/gurupandit.asp)

"Who are we and how do we evolve? In this dialogue, guru and pandit explore the transformative power of what Cohen calls the Authentic Self, illuminating the dynamics by which we move up (and down) the developmental trajectory, and the miraculous collective potentials that lie on the horizon of consciousness."

Målet for kvelden er at alle skal få en økt forståelse og opplevelse av det Autentiske Selvet. Det vil også bli gitt en forklaring av likheter og forskjeller mellom Evolutionary Enlightenment og Integral- filosofi. Kvelden kommer til å gi en god introduksjon til temaet, og det blir rom for felles samtale og diskusjon.

Mats og Mattias har begge studert Evolutionary Enlightenment i mange år. De er ledende innen bevegelsen av "evolusjonærer" som er i rask fremvekst blant annet i Danmark og Sverige. I tillegg til deres arbeid i EnlightenNext har Mattias grunnlagt, og driver, et sosialt foretak i Zambia der han anvender både Integral teori og Spiral Dynamics. Mats er psykolog og forfatter av boken "Ordning och reda i skolan", et av de første verk som anvender Spiral Dynamics i skolen.

De ser begge veldig frem til å møte interesserte i Norge!

Arrangementet varer fra kl. 18 til 21. Alle inviteres med til å fortsette samtalen på en nærliggende restaurant!