NOS-cafe: «Effektive ledergrupper»

bookmark

Foredrag ved Thomas Nesset Midelfart

torsdag 25. april 2013, kl. 18:00

Sal: Nedjma

Arrangør: Norsk Organisasjonspsykologisk Selskap

Inngang: Gratis

Ledergrupper tar beslutninger som påvirker hvordan organisasjonen fungerer og hvilke resultater som skapes. Samtidig vet vi at ledergrupper sjelden fungerer optimalt, og at det er betydelige muligheter for at de kan bli mer effektive og velfungerende.

Med utgangspunkt i ny internasjonal forskning vil Thomas Nesset Midelfart snakke om hvilke faktorer som er spesielt viktige for å utvikle effektive og velfungerende ledergrupper, og hvordan arbeide med disse faktorene i praksis. Midelfart er spesialist i organisasjonspsykologi og driver i dag firmaet Bang&Midelfart sammen med Henning Bang. Han har i flere år arbeidet med team- og ledergruppeutvikling, og har utviklet og ledet lederutviklingsprogrammer for flere store nasjonale og internasjonale organisasjoner. I 2012 ga han, sammen med Bang, ut boken "Effektive ledergrupper".

Hver NOS-café starter med et faglig innlegg. Deretter er det satt av rikelig med tid til diskusjoner i smågrupper og i plenum. NOS café er ment å være en uformell arena for faglige diskusjoner, utveksling av bransjeerfaringer, samt et sted hvor man kan møte gamle og nye venner som arbeider med organisasjonspsykologi.