Optimaliser ditt potensial

bookmark

Foredrag

mandag 2. februar 2015, kl. 19:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Balanced View

Inngang: Billett

Under foredraget vil vi fortelle om Balanced View, som er en internasjonal organisasjon som støtter mennesker i å oppdage at mental og følelsesmessig stabilitet er alles menneskerett. Denne raskt voksende grasrotbevegelsen tilbyr et støtteapparat som gjør at mennesker over hele verden optimaliserer sitt potensiale, opplever en økende tilfredshet med livet, mestrer stress, oppnår harmoniske relasjoner og en naturlig løsningsorientering tar over flere og flere situasjoner i hverdagen. Ved aktivt å bruke støtteapparatet som tilbys, via videokonferanser og samlinger i mange land over hele verden, ser du klarere dine sterke sider og talenter. Mer og mer blir det naturlig å bidra til å finne løsninger som gir et bedre og tryggere samfunn til alles beste. 

 Sitater fra deltakere:
«Gjennom denne livsstilen optimaliserer jeg mitt potensiale som menneske til å bidra til samfunnet, min familie, venner og på jobben. «
«Jeg var totalt utbrent, nå gjør jeg mye mer enn før og føler meg aldri stresset eller utmattet.»
«Jeg legger merke til hvor stabil jeg er uansett hva som skjer.»
«Jeg var luta lei samfunnet, men nå er jeg oppglødd over å være med på å skape velgjørende forandring.»

 Det vil være mulig å stille spørsmål under møtet, og kvalifiserte trenere og deltakere i Balanced View vil dele sine egne erfaringer og praktiske resultater i hverdagen.

Entré: foreslått donasjon: 100 – 200 kroner

Alle er hjertelig velkomne.

Kontakt: Norway@balancedview.org