Sensommerkonsert med Studentersangforeningen og Pedavoces

bookmark

Den norske Studentersangforening inviterer til felleskonsert med finske Studentkören Pedavoces.

torsdag 20. august 2015, kl. 18:45

Sal: Wergeland

Arrangør: Den norske Studentersangforening

Inngang: Billett

Den norske Studentersangforening (DnS) får gildt besøk fra Vasa, Finland, og inviterer til deilig sensommerkonsert på Litteraturhuset. Studentkören Pedavoces er på Norden-turné og synger sammen med oss denne kvelden.

Den norske Studentersangforening ble grunnlagt i 1845, og feirer 170-årsjubileum i høst. Foreningen er således Norges eldste offentlige kor i kontinuerlig drift, og er blant annet kjent for å ha urfremført Ja, vi elsker dette landet i 1864, samt den årlige 17.mai-konserten på Universitetsplassen i Oslo, som sendes direkte i NRK P2. 

DnS er i dag blant Skandinavias ledende mannskor, og slipper snart ut CDen Sangen har lysning i forbindelse med Halfdan Kjerulfs 200-årsjubileum, produsert av mange ganger Grammy-nominerte Morten Lindberg. Foreningen inviterer så til storslått jubileumskonsert i Universitetets aula i oktober, før det bærer av gårde østover, for turné i Japan.

Carl Høgset dirigerer DnS, mens Maria Timoshenko dirigerer Pedavoces

Billetter kjøpes på http://www.studentersangforeningen.no/konserter/: Det er også mulig å kjøpe billetter i døren, men vi tar forbehold om at arrangementet kan bli utsolgt på forhånd.

Vi minner om at Litteraturhuset serverer både mat og drikke, om man skulle ønske å gjøre en helaften av konserten.