Spiritualitet for det 21. århundre

bookmark

Kveldsseminar med Andrew Cohen

torsdag 2. mai 2013, kl. 19:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: EnlightenNextNorge

Inngang: Billett

Andrew Cohen er en moderne mystiker og kulturell visjonær, internasjonalt anerkjent som en av de som utvikler en ny evolusjonær spiritualitet. Gjennom mer enn 25 år har Cohen guidet tusenvis av mennesker over hele verden i en ny form for spirituell oppvåkning som ikke bare handler om fred og stillhet, men som også inkluderer et spennende og nyskapende perspektiv på evolusjon og utvikling.

På dette seminaret vil Andrew Cohen levendegjøre sin undervisning EvolutionaryEnlightenment og fortelle om en nyoppdaget dimensjon av den menneskelige bevissthet han kaller det Autentiske Selvet. Han vil dele sitt dypt idealistiske, men samtidig realistiske perspektiv på hvordan vi tar lederskap for fremtiden og hvordan vi kan bidra til å skape en ny og mer utviklet kultur sammen. Seminaret er åpent for alle og passer for deg som er åpen for nye ideer, har en oppriktig åndelig interesse og ønsker å finne nye måter å utvikle ditt forhold til livet på.

Dette vil være en unik mulighet til å:
• møte en moderne mystiker og kulturell visjonær for vår tid
• bli inspirert av et nytt og frigjørende perspektiv på deg selv og livet
• oppleve en dypere form for inspirasjon, selvtillit og kreativitet
• utforske og dele dine verdier med likesinnede mennesker
• se vår egen tid og fremtiden med nye og friske øyne
• stille spørsmål direkte til Andrew Cohen

Andrew Cohen er også grunnlegger av den globale og ideelle organisasjonen EnlightenNext, og forfatter av boken EvolutionaryEnlightenment – A newPath to Spiritual Awakening. En rekke av vår tids ledende spirituelle og kulturelle personligheter fremhever boken som en av de viktigste spirituelle arbeider i vår tid. 

Billetter kjøpes her

Norsk oversettelse av prolog og kap.1 fra Andrew Cohens bok  Evolutionary Enlightenment. A New Path to Spiritual Awakening kan leses her
Les mer om Andrew Cohen her

Ta gjerne kontakt for nærmere info og spørsmål på telefon 908 81 734 / 976 13 582