Teori U

bookmark

Foredrag

onsdag 21. mars 2012, kl. 18:30

Sal: Kverneland

Arrangør: Integralt Forum

Inngang: Billett

Hva har metafysikk med ledelse å gjøre? En hel del i følge Teori U, en av de mest banebrytende retningene som er blitt utviklet innen ledelse de siste årene.

 

Teori U er utviklet ved det anerkjente ledelsesinstituttet til Massachusets Institute of Technology (MIT). Utgangspunktet for teorien var at ledende forskere ved MIT innså at verden hadde blitt for kompleks og sammensatt til at organisasjoner kan benytte nåtidens erfaringsgrunnlag for å løse dagens og morgendagens utfordringer.

For å finne gode, bærekraftige løsninger i en verden som hele tiden blir mer dynamisk og kompleks, må man benytte en annen måte å kommunisere og lære på. Teori U viser oss hvordan man på en strukturert måte kan lære fra helhet og fremtid, hvordan vi som enkeltindivider, organisasjoner og samfunn kan hente frem potensialet som finnes når man operer med hodet, hjertet og viljen helt åpen.

 

Økonom, forfatter og foredragsholder Ulrik Heger har studert bevissthet og ledelse i mer enn ti år. I dette foredraget vil han fortelle oss litt om bakgrunnen for Teori U og hvordan den fungerer i praksis.