Think&Talk

bookmark

Tema: Tilpasning og endring

torsdag 31. oktober 2013, kl. 15:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Memetor

Inngang: Billett

Det beste du kan gjøre noen ganger er å tilpåasse deg omgivelsene. Andre ganger er endring av de rundt deg helt avgjørende. Å endre seg selv for å passe inn, eller fungere bedre med andre kan noen ganger koste mer en det smaker. Andre ganger er kostnaden for høy ved å stå på sitt og bruke energi på å endre omgivelsene. Når, hvor og hvordan tilpasser du deg ? Når, hvor og hvordan endrer du dine omgivelser ?

Generalsekretær i Norsk Presseforbund, Kjersti Løken Stavrum, er gjest i stolen denne gang. Hun har lang og bred erfaring fra mediebransjen og har i sine roller som redaktør og leder stått for både nyetableringer og tøffe endringsprosesser. Vi gleder oss til å høre hennes erfaringer og refleksjoner rundt et tema som er stadig mer aktuelt!

Think&Talk gir deg en unik mulighet til å treffe og snakke med mange forskjellige mennesker som alle har ulike erfaringer, ideer og tanker. Som deltager vil du lære deg nye verktøy og øvelser som er nyttige i både profesjonelle og private sammenhenger.

Les mer om Think&Talk her