Verdier og gode samtaler

bookmark

Inspirasjon, nye tanker og verktøy

torsdag 17. september 2015, kl. 19:30

Sal: Amalie Skram

Arrangør: FuelBox og Verdifabrikken

Inngang: Billett

Velkommen til en kveld med påfyll og inspirasjon til deg på dine ulike arenaer! Er du kjæreste, kompis, kollega, bror, søster, forelder, eller leder? Hvordan kan du gi og få mer ut av dine relasjoner og dermed styrke deg selv og dine arenaer?Med «FuelBox- den gode samtalen på boks» har Berta satt fokus på verdien av gode samtaler for å utvikle mennesker, relasjoner og organisasjoner. 

De ulike versjonene av boksene finnes i flere tusen hjem og organisasjoner i Norge. 
I disse dager lanseres de gode samtalene globalt, på hele tre ulike kontinent. Denne kvelden vil Berta også introdusere hennes FuelBox partner Tonje Flack og de vil fokusere på:

• verdien av face to face samtaler og hvorfor vi selv må ta et aktivt ansvar for å skape disse.

• hvordan kan du introdusere og implementere de gode samtalene og FuelBox i dine private og profesjonelle relasjoner?Siri er og gründer og jobber med kulturutvikling og er veldig opptatt av at verdiene viser i handling uansett hvor vi er og hvem vi er sammen med. 

Hun holder foredrag og workshops for organisasjoner, hun har også laget boken «Historien om deg» som har solgt flere tusen det første halvåret. Noe av det Siri vil fokusere på er:

• Hvorfor og hvordan finne dine egne verdier?

• Hvordan få verdiene til å gå fra ord til kultur, både hjemme og på jobb? Vi håper å gi deg en inspirerende kveld – der kanskje også nye relasjoner vil dannes?