Fagseminar om Spis deg fri 1

Fagseminar om Spis deg fri

bookmark

Forskning om varig vekttap

tirsdag 20. august 2019, kl. 17:00 til kl. 20:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Forlaget Skriptor

Inngang: 400,-

Forlaget Skriptor inviterer til fagseminar med Dr. Susan Peirce Thompson, forfatteren av boken Spis deg fri med Bright Line Eating. Forlegger Irina Lee vil lede fagseminaret, hvor Susan Peirce Thompson presenterer foredraget «The Science of Sustainable Weight Loss».

Målgruppen for dette arrangementet er helsepersonell og fagfolk som jobber med overvekt, fedme og livsstilsendringer, samt fysiske og psykiske plager knyttet til kosthold. Dette inkluderer blant annet fastleger, sykepleiere, forskere, ernæringsfysiologer, psykologer, fysioterapeuter, kiropraktorer, personlige trenere og coacher.

Fagseminaret vil i hovedsak foregå på engelsk.

 

Om Susan Peirce Thompson, Ph. D.

Susan Peirce Thompson, Ph.D. is an Adjunct Associate Professor of Brain and Cognitive Sciences at the University of Rochester. Her speciality is the psychology and neuroscience of weight loss, willpower, and food addiction. She is President of the Institute for Sustainable Weight Loss and Founder and CEO of Bright Line Eating Solutions, a company dedicated to helping people achieve the vibrant health and vibrancy that accompany permanent weight loss. Her book Bright Line Eating became a New York Times Bestseller in 2017, and she has created a global movement with more than 1 million followers – including thousands of Norwegians.

 

Om Spis deg fri

Forlaget Skriptor ga ut boken Spis deg fri i august 2017. Dette er den norske oversettelsen av boken Bright Line Eating (Hay House 2017). Metoden og kunnskapen i denne boken har siden utgivelsen bidratt til at flere nordmenn har spist seg fri fra kostholdsrelaterte helseplager. Enkelte av disse vil være til stede og dele sine erfaringer under fagseminaret.