Kok en bokorm 27Ill.: Bengt Olsson/Concorde design

For ein neve bollar

bookmark

Kok en bokorm med Morten Schakenda og Yngve Ekern

lørdag 25. januar 2020, kl. 18:30 til kl. 21:30

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Kafe Oslo og Litteraturhuset

Inngang: Meny: 450,-

Morten Schakenda er kjent som baker’n i Lom, familiemann, filmstjerne, god venn og kokk – og kokebokforfatter med bl.a. Om boller, brød og tilfeldigheter fra bakeriet i Lom, Schakendas bakeskole og Med skjell på gaffelen. Kveldens meny er inspirert av boka Smaker det er verdt å ta vare på. Når Morten passerer ring 3 i Oslo, blir han kokk. En gang var han kokk og kjøkkensjef i Stavanger og Oslo – en svært god en òg.

Denne kvelden vil matjournalisten Yngve Ekern intervjue Morten om restaurantperioden hans, og flere kokker og kjøkkensjefer vil stikke innom. Likevel vil menyen være Mortens: fjellørret, tynnbrød, fiskesuppe, surdeig, and, lever, confit og sagogryn. Alt med feste i gode tradisjoner, selv om vi denne kvelden
møter modernisten også.

Dessuten snurrer vi en liten film!

Bordbestilling på post@kafeoslo.no