Mini multilinguals in the makingFoto: UiO/Nadia Frantsen

«Mini multilinguals in the making»

bookmark

Når barn lærer mer enn ett språk

lørdag 7. mars 2020, kl. 10:00 til kl. 13:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: MultiLing

Inngang: Gratis med påmelding

Er flerspråklige barn smartere? Hvordan kan jeg støtte det flerspråklige barnets språkutvikling på best mulig måte? Kan barn med spesielle behov lære mer enn ett språk?

Hvis du har et flerspråklig barn, jobber med flerspråklige barn eller bare er nysgjerrig på hvordan det å lære mer enn ett språk påvirker barns utvikling, er du hjertelig velkommen til denne workshopen.

Gjennom korte, informative foredrag, samtaler og diskusjoner utforsker vi flerspråklighet hos barn, og vi hører gjerne om deres opplevelser av og med flerspråklighet. En rekke forskere fra MultiLing – Senter for flerspråklighet ved Universitetet i Oslo forteller om ny forskning på feltet og tar for seg de praktiske sidene ved det å være foreldre til flerspråklige barn.

Arrangementet foregår på engelsk.

 

Program

  • Flerspråklighet på spedbarnsstadiet (Liquan Liu)
  • Flerspråklighet i barndommen (Elisabet García González)
  • Flerspråklighet hos barn med spesielle behov (Franziska Köder)
  • Språkvalg i familien og samtaler (Elizabeth Lanza)
  • Spørsmål og svar, samtaler og diskusjon

 

Praktisk informasjon

Arrangementet foregår på engelsk, og er rettet mot voksne, men barn er selvsagt også velkomne. Vi setter opp et aktivitetsbord for barn bakerst i lokalet.

Det vil være enkel bevertning på arrangementet. For å være sikker på at vi bestiller nok, vil vi gjerne at publikum registrerer seg her.

Du må gjerne ta med barnevogn inn i lokalet, men dersom det blir fullt, må vogner parkeres utenfor Litteraturhuset.

Mini multilinguals in the making arrangeres av MultiLing – Senter for flerspråklighet i forbindelse med Den internasjonale morsmålsdagen 2020.