Tegn svaret! 11Ill: Eli Hovdenak og Gry Moursund

Tegn svaret!

bookmark

Med Gry Moursund, Eli Hovdenak og Veronica Salinas

lørdag 16. november 2019, kl. 13:00 til kl. 14:00

Sal: Kjelleren

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Billett 50,-

I Gry Moursunds bok Alle som har rompe, liker å prompe er det stor festmiddagsselskap. Stua er full av onkler, oldemødre og småfettere når noen promper høyt, og tante Tulla legger skylden på Tilda. Er det sant, som legeonkelen sier, at vi alle har en halv liter prompegass i magen hver dag? Og er det sant, som Tilda sier, at det ikke var hun som prompa denne gangen?

I Eli Hovdenaks nye bildebok Hvor er det blitt av Gulliksen? møter vi en selskapssyk og nervøs elefant som bor sammen med sjiraffen Gulliksen. Da det en dag dukker opp en mystisk dott utenfor vinduet, blir elefanten veldig bekymret. For hva kan denne dotten være for noe? En spurv, eller et pinnedyr? Og hva vil den? Kanskje det er en ny nabo?

«Tegn svaret!» er Litteraturhusets serie der du hver gang får møte to illustratører som leser og viser bilder fra de fine bøkene sine. Deretter blir de intervjuet av forfatter Veronica Salinas – men de har ikke lov til å svare med ord, bare ved å tegne på tavla! Det er klart for tull, tøys og tegning.

For barn fra fire år og oppover.