Information in English
Litteraturhuset
Åpningstider i jula 2016
(Publisert 30. nov 2016)

Bokhandelen på Litteraturhuset og Kafe Oslo holder åpent i romjula med noe reduserte åpningstider. Nytt program for januar, februar og mars er klare i hyllene og på nett fra mandag 2. januar!
Litteraturhuset med podkast og særtrykk
(Publisert 27. okt 2016)

Litteraturhuset lanserer i dag podkast! I tillegg gir vi ut vårt første særtrykk.
Julebord på Litteraturhuset?
(Publisert 12. okt 2016)

I november og desember legger Litteraturhuset til rette for hyggelige julemåltider for lukkede selskaper. Lokaler leies ut rimelig og Kafe Oslo serverer mat og god stemning til fine julepriser.
Nytt program fra Litteraturhuset
(Publisert 10. okt 2016)
Oktober november og desember
Velskrevet sakprosa, litterær kunst, svart amerikansk og ny norsk litteratur. Blant høydepunktene i oktober, november og desember er Ivo de Figueiredo i samtale med Åsa Linderborg, karibisk-amerikanske Jamaica Kincaid, populismeforsker Jan-Werner Müller, Håkon Bleken, Anne Carson og alle årets skjønnlitterære debutanter.
Litteraturhuset mottar milliongave fra Sparebankstiftelsen DNB
(Publisert 30. sep 2016)

Styret i Sparebankstiftelsen DNB har besluttet å gi Litteraturhuset en gave på 3,2 millioner kroner til forfattermøter og formidling til skoler over de neste tre årene. Den sjenerøse gaven gjør det mulig å fortsette og utvide Litteraturhusets tilbud av forfattermøter til barn og unge.
August, september og oktober på Litteraturhuset
(Publisert 5. aug 2016)
César Aira, Anna B. Ragde og Athena Farrokhzad m. fl. på høstprogrammet
Høsten har kommet til Litteraturhuset, og programmet for august, september og oktober inneholder usedvanlig mange spennende norske og utenlandske forfattere
Litterær fotballsommer på Litteraturhuset
(Publisert 31. mai 2016)

For de som velger å tilbringe deler av ferien i Oslos rolige sommergater, kan Litteraturhuset lokke med et variert og spennende sommerprogram preget av fotball-EM i Frankrike, nyere amerikansk litteratur og snikkikk på høstens bøker.
Speideren på Litteraturhuset
(Publisert 12. apr 2016)

Litteraturhuset tar denne våren speideren på alvor og har laget en serie av lørdagsforedrag der fagfolk gir oss en innføring i ulike aspekter ved det å ferdes i norsk natur.
Kurderne - folket uten land?
(Publisert 5. apr 2016)
Saladindagene 12.-16. april
12.-16. april arrangeres Saladindagene for åttende gang på Litteraturhuset. Årets tema er kurdernes historie og framtid. På få år har kurderne gått fra en marginal tilværelse som verdens største folk uten land til å spille en nøkkelrolle i et Midt-Østen som knaker i sammenføyningene. Hvor går veien videre nå?
April mai juni på Litteraturhuset
(Publisert 16. mar 2016)

Litteraturhusets vårprogram preges av brennbare politiske spørsmål – fra kurdernes situasjon i Tyrkia og Putins bruk av drap som politisk metode til den politiske billedveven og siste sesong av House of Cards.
Åpningstider i påsken
(Publisert 14. mar 2016)

Litteraturhusets administrasjon er stengt fra og med mandag 21. mars til og med mandag 28. mars (2. påskedag). Kafe Oslo og bokhandelen holder åpent til og med 22. mars, men holder stengt fra og med 23. til og med 28. mars.
Barn på Litteraturhuset januar til juni
(Publisert 13. jan 2016)
Programmet for vår og tidlig sommer lanseres nå
To nye arrangementsserier (Minilørdag og Litt lengre lesing), klassikere som Brødrene Løvehjerte, Den lille larven Aldrimett og Skatteøya, ungdomsdebatter og fem uker med skolebesøk! Det er mye å glede seg til for barn og ungdom på Litteraturhuset denne våren.
NYTT PROGRAM
(Publisert 18. des 2015)
KJØP BILLETTER TIL VINTERENS ARRANGEMENTER
Krig, poesi og skandinavisk samtid preger Litteraturhusets program for 1. kvartal 2016. Stjernelyrikeren Anne Carson, Augustprisvinner Jonas Hassen Khemiri, jubilant Steinar Opstad, IS-ekspert Hassan Hassan, Libya-ekspert Mary Fitzgerald, og de nordisk råds-nominerte forfatterne Niillas Holmberg og Kristine Næss er seks av de over førti navnene på programmet i januar, februar og mars.
Del denne siden på:
Print

Kafe Oslo
tlf: 21 54 85 71
man - tor 10.00 - 00.30
fre - lør 10.00 - 02.00
søndag 12.00 - 20.00

Tanum Litteraturhuset
tlf: 23 69 10 80
man - fre 11.00 - 20.00
lørdag 10.00 - 17.00
søndag 12.00 - 16.00