18. september 2023
Kafe Oslos julemeny er klar
Treff venner og kolleger til julemiddag på Kafe Oslo!
Kafe Oslos selskapsmenyer for jula 2023 er klare. Vær tidlig ute og sikre plass til ditt julebord!
For bordreservasjoner i restauranten og matbestilling: post@kafeoslo.no
For reservasjoner og booking av selskapslokale: utleie@litteraturhuset.no
SELSKAPSMENYER
735,- per person (samme meny velges for hele selskapet)
Meny 1
Pastinakk- og sellerisuppe med røkt andebryst og mandelpotetchips.
Bakt torskerygg med trøffelsaus, potetpuré, grønne bønner og soyasjy.
Crème brûlée med akevitt-syltede multer.
Meny 2
Terrine av svineknoke og andelever, syltede stikkelsbær og Pain d’epices.
Reinsdyr entrecôte fra Stensaas slakteri, soppstuing, potet- og sellerimos, rosenkål og ripssjy.
Sjokolademousse på sjokoladebunn med karamelliserte nøtter, kirsebær og vaniljeis.
Meny 3
Tynnskåret kamskjell og og kveite, med soya og appelsin, agurk og sesam.
Tørrhengt svinekam fra Annis med linseragu, syltet delikatesseløk, grønnkål og veloutésaus.
Akevitt-syltede multer på nøttecrumble og sabayonne.
Meny 4
Lagret rakfisk fra Haadem gård, mandelpotetlefse, rødløk, gressløk og rømme som «rull», serveres med en liten grønn salat.
Andebryst fra Holte gård, madeirasaus, løkkompott, soppragu og potetterte.
Ostetallerken med fire oster, noe søtt og sprøtt.
Meny 5
(Vegetar) vegansk på forespørsel
Gulrot «Hasselback» med fetakrem, granateple, cashew og honning.
Selleri, potet og blomkål med trøffelsaus og soyasjy.
Valgfri dessert fra meny 1–4.
I tillegg til disse menyene kan vi tilby:
Min. 20 gjester (samme meny velges for hele selskapet)
Ribbetallerken
med klassisk tilbehør: Medisterkake, julepølse, rødkål, kokt mandelpotet og julesaus.
Pinnekjøtt
med klassisk tilbehør: Rotmos, mandelpotet, vossakorv og sø.
Lutefisk
med ertestuing og bacon i baconfett og hvit saus.
725,- enkel servering 865,- annengangsservering
Julebuffet 795,- per person
Inneholder for eksempel: Gravet laks og sennepssaus, rakfisk med lefse, sildesalat, ribbe, medisterkake, julepølse, rødkål, surkål, kokt mandelpotet, julesaus, pinnekjøtt, rotmos, vossakorv.
Bakte frukter med julekrydder, riskrem med rød saus, og ostefat.
**Informasjon om valg av meny, allergier eller spesielle dietter må informeres om senest 3 virkedager dager før ankomst.
For reservasjoner og booking av selskapslokale: utleie@litteraturhuset.no
For bordreservasjoner i restauranten og matbestilling: post@kafeoslo.no