Å få et lykkelig, meningsfylt liv

bookmark

Med Gen-la Dekyong

fredag 28. august 2015, kl. 18:00

Sal: Amalie Skram

Arrangør: Nordisk Kadampa Meditasjonssenter

Inngang: Billett

Alle ønsker vi å bli lykkelige og fri for problemer, og vi bruker all vår tid og energi på å oppnå dette. Men er det mulig å få et konsistent lykkelig og meningsfylt liv? Er det mulig å forbli fredfulle og lykkelige, selv når vi opplever vanskeligheter og utfordringer i livet?

I dette offentlige foredraget vil den internasjonalt kjente læreren og buddhistnonnen Gen-la Dekyong utforske hvordan dette er fullstendig mulig for hvem som helst, selv i en travel, moderne hverdag. Meditasjon er nå blitt en del av storsamfunnet, og mange mennesker fra alle samfunnslag oppdager dens praktiske nytte. Mediterende mennesker kan øke sine generelle nivåer av indre fred, lykke og velvære, og de setter større pris på sine hverdagsliv, og får bedre relasjoner til andre.

Gen-la Dekyong vil introdusere en enkel og praktisk tilnærming til meditasjon i hverdagen, basert på praksisen fra moderne buddhisme, som vil føre til ekte og varige resultater i vår søken etter lykke og frihet. Kvelden inkluderer en tale, samt en avslappende guidet meditasjon, og vil bli presentert på et klart og tydelig engelsk, enkelt å forstå. 

Dørene åpner 17:15.