"A New Republic of the Heart"

«A New Republic of the Heart»

bookmark

En kveld med Terry Patten

torsdag 7. juni 2018, kl. 18:30 til kl. 21:30

Sal: Nedjma

Arrangør: Sunil Singh

Inngang: 100,-

På en side ser vi en anelse av en ny kultur som er i ferd med å etablere seg. På en annen side virker det som om deler av sivilisasjonen er i ferd med  å gå i oppløsning. Hver og en av oss er deltagere i denne kaotiske prosessen mens vi har tendenser til å føle oss små, marginaliserte og overstyrte. Vi prøver å være omsorgsfulle, oppmuntrende, inspirerende og løsningsorienterte men innerst inne er vi redde.

Hvordan identifiserer du ditt viktigste bidrag i denne kompleksiteten? Hvordan håndterer du frykt? Kan kjærlighet virkelig beseire hat og sinne? Hva er din rolle? Hvordan kan vi komme sammen å finne og støtte hverandre, som en bevegelse?

Terry Pattens nye bok, A New Republic of the Heart: An Ethos for Revolutionaries, viser oss steg for steg hvordan vi faktisk kan bli den endringen vi ønsker å se: «The change we want to see in the world».

Bli med på et inspirerende foredrag som introduserer innsikt fra boken og inviterer oss til å bli bevisste og effektive endringsagenter.

TERRY PATTEN er filosof, aktivist, sosial entreprenør og forfatteren av «A New Republic of the Heart: An Ethos for Revolutionaries». Han har tidligere skrevet boken «Integral Life Practice» sammen med Ken Wilber. Patten har utgitt nesten 200 intervjuer i Teleseminar-serien «Beyond Awakening». Han har jobbet med bærekraftige skogbruk (redwood) og energi. Patten har sin utdanning fra University of Michigan og John F. Kennedy University (MA i consciousness studies) og han har undervist ved University of Notre Dame, Columbia University og San Francisco State University.

 

Arrangementet foregår på engelsk.