Åpent foredragFoto: Thiago Martins

Det kommende liv

bookmark

En spiritistisk tilnærming til livet etter døden

tirsdag 29. mai 2018, kl. 18:00 til kl. 20:00

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: GEEAK Norge

Inngang: Gratis

Prof. Dr. h.c. Divaldo P. Franco er anerkjent som et av verdens største spiritistiske medier. Han er nå 92 år og fortsatt svært aktiv. Han har viet sitt liv til å spre den spiritistiske lærdommen og til å hjelpe vanskeligstilte barn i Salvador, byen han bor i Brasil. Han har holdt tusenvis av foredrag i Brasil og i resten av verden.

Divaldo har i over 60 år reist verden rundt for å forelese om Spiritismen. Divaldo har også psykografert (nedtegnet fra den spirituelle verden) mer enn 250 bøker som er blitt oversatt til 20 språk.

I løpet av hans nittito år har syttito av dem vært viet til å spre den spiritistiske lærdommen og til å hjelpe vanskeligstilte barn av byen han lever i, Salvador i Brasil.

Divaldo har blitt nominert til Nobels fredspris 2018 av en komité som består av 20 personer fra forskjellige land, blant annet universitetsdekaner, representanter av fredsorganisasjoner og brasilianske senatorer.

 

Foredraget holdes på portugisisk og tolkes til norsk.

For mer informasjon og eventuelle avtaler om intervju med Divaldo Pereira Franco, kontakt: Cristina Latini – mobil 9439 8255

 

ARRANGØR: GEEAK-Norge (Gruppen for spiritistiske studier Allan Kardec – Norge)