Året som aldri tok slutt

Året som aldri tok slutt

bookmark

Boklansering med folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg og forfatter Lilla Sølhusvik i samtale med Åsne Seierstad. 

fredag 1. oktober 2021, kl. 19:00 til kl. 20:15

Sal: Wergeland

Arrangør: Lilla Sølhusvik & J.M. Stenersens forlag

Inngang: Påmelding på e-post til: camilla.myrslo@kagge.no

Se direktesending av arrangementet her

Boklansering med folkehelsedirektør Camilla Stoltenberg og forfatter Lilla Sølhusvik i samtale med Åsne Seierstad.

Aldri har så mange mennesker blitt rammet så direkte, aldri har de politiske tiltakene vært mer innskrenkende på befolkningens frihet, som i dette lange året med korona.

Midt i stormens sentrum har Camilla Stoltenberg vært ansvarlig for faglige råd. I «Året som aldri tok slutt» får vi være med henne inn på bakrommet da beslutninger ble fattet, faglige råd ble veid opp mot politiske hensyn, i kampen mot klokka og jakten på den riktige vaksinen.

Da koronaen traff Norge, trådte den mest ukjente av Stoltenberg-familien for alvor fram i norsk offentlighet. Den opprinnelige planen for 2020 var å bruke mer tid på venner, ettertanke, trening – og å rydde leiligheten etter foreldrene. Det hun fikk, var 17 timers arbeidsdager fra et hjemmekontor på loftet.

Sammen med kollegene på Folkehelseinstituttet har Camilla Stoltenberg brukt alle sine våkne timer på å finne ut hvordan koronaviruset kunne stanses, uten samtidig å ta knekken på befolkningens mentale helse, barn og unges utvikling og økonomien til små og store arbeidsplasser.

Sal: Wergeland