Avlyst: Den andre mannen i meg. Hauges dagbøker

bookmark

Med Henrik Mestad og saksofonist Trygve Seim

søndag 11. desember 2016, kl. 14:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Henrik Mestad

Inngang: Billett

ARRANGEMENTENE ER DESSVERRE AVLYST.

 

Schizofrene kan ofte sjå naturi onnorleis enn normale. Eg hugsar soleis eg stod i vindauga på Valen sjukehus og såg ut yver sundi og øyane der i Sunnhordland. Dag etter dag, stod på same staden og såg. Eg var i trance.

(Fra Olav H. Hauges dagbok)

Den andre mannen i meg er basert på Hauges dagbøker. I anledning hundreårsjubileet for dikteren Olav H. Hauge i 2008 tok skuespiller Henrik Mestad utfordringen med å formidle de voldsomme kreftene som preget Hauges liv og dikteriske univers. Trygve Seim har komponert musikken i forestillingen, og dramaturg er ingen ringere enn danseren Ingrid Lorentzen.

OM UTØVERNE
Heddapris-, Amandapris- og Kanonprisvinner Henrik Mestad er skuespiller og har vært ansatt ved Nationaltheatret siden 1991. Den andre mannen i meg har spilt for fulle hus på Nationaltheatret i Oslo. NRK har også laget en TV-versjon av forestillingen, samt et hørespill for radio.

Trygve Seim er saksofonist og komponist. Han har i femten år vært med i gruppen The Source og har blant annet spilt med Manu Katché, Trygve Seim Ensemble og Trio Mediaeval.

Forestilling kl. 14.00 og 18.00