Bli bedre til å kommunisere 4foto: Kristin Tanderø Brekke

Bli bedre til å kommunisere

bookmark

Boklansering

mandag 12. september 2022, kl. 18:00 til kl. 19:30

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: Grethe Holtan

Inngang: Gratis

Å kunne kommunisere optimalt har blitt en nødvendighet for å kunne utføre jobben sin, og å lykkes i private relasjoner. Alt har blitt mer transparent enn før, og stadig flere krever å være involvert når noe skjer. Samtidig må vi forholde oss til tidspress, forventninger, støy og stadig nye krav. Skjulte og uventede minefelt har også en tendens til å dukke opp.

Grethe Holtans nye bok “Kommunikasjon- ditt mektigste verktøy” gir deg solide, praktiske verktøy som gjør at du kan påvirke omgivelsene dine. Sammen med oversiktlige punkter og historier fra virkeligheten lærer du å reflektere over egen, så vel som andres kommunikasjon. Du vil garantert kjenne gjenklang i deg selv og umiddelbart begynne forvandlingen av egen kommunikasjon.

Grethe Holtan vil i samtale med psykiatrisk sykepleier, pedagog og forfatter Janecke Hagevik gi deg smakebiter fra en litt annerledes bok om kommunikasjon.

Musikalsk innslag med musiker Karl Vrålstad.

Grethe Holtan har mange års personlig erfaring fra lederskap og nøkkelposisjoner i både norsk og utenlandsk næringsliv. Hun har bygget opp en Gaselle-bedrift og har i over 20 år gjennomført utallige kommunikasjonskurs og individuelle coaching-samtaler. Med sin bakgrunn fra Jung Institute i Zürich, Sveits og Master i Business and Marketing BI i Oslo går hun i dybden på hva som må til for å lykkes.

Hun bistår organisasjoner, bedrifter og privatpersoner med ledelse, samarbeid, kommunikasjon og konfliktløsning. Hun er en populær foredragsholder og ga ut boken Intuisjon. Teft, timing og tilstedeværelse, på Hegnar Media i 2015.