– Bli ekspert!

bookmark

Temamøte

onsdag 11. september 2013, kl. 19:30

Sal: Kverneland

Arrangør: NJ/Frilansjournalistene/Regionkontakt Oslo

Inngang: Gratis

Hvordan overleve i mediebransjen? – Bli ekspert!, oppfordrer den dansk-tsjekkiske frilansjournalisten Ota Tiefenböck. Nå kommer han til Oslo for å fortelle hvordan du kan lykkes.

Anbefalingen er også tittel på boka hans om emnet. Den utkom for bare noen dager siden, og presentasjonen av boka og møtet med Tiefenböck i Oslo med utgangspunkt i denne, blir det første utenfor Danmark.
– Fremtidens mediemarked har bruk for journalister med ekspertise. Du må tenke internasjonalt, og inneha en ekspertise som du kan utfolde på alle journalistiske plattformer, fremholder Tiefenböck. Han er overbevist om at den som vil overleve i mediemarkedet må utvikle seg i takt med de veldige endringene i bransjen.

Hvordan kan du utvikle interessene og kunnskapene til en ekspertise, som mediene etterspør? Og hvordan kan selv en smal ekspertise bli en god og sikker levevei? I møtet med Ota Tiefenböck får du en idé om din egen ekspertise, hvordan du kan videreutvikle den, og hvilke muligheter den åpner opp for – sånn at du en dag, uten å rødme, kan kalle deg for en ekspert.