Bli en effektiv student

Bli en effektiv student

bookmark

Lær å studere smartere med Barbara Oakley og Olav Schewe

tirsdag 4. september 2018, kl. 18:00 til kl. 19:30

Sal: Wergeland

Arrangør: Universitetsforlaget

Inngang: Gratis

Vil du vite mer om hvordan hjernen lærer, og hvordan du kan bruke denne kunnskapen til å bli en mer effektiv student? Vil du finne ut hvordan du kan få frem det beste i deg som student, uten å ofre all fritid?

Med god studieteknikk kan du lære bedre og få bedre resultater.

Professor Barbara Oakley er en av verdens ledende eksperter på læring, og er dessuten kvinnen bak verdens mest populære kurs i studieteknikk «Learning How To Learn», som over 2,5 millioner studenter har tatt. Hun er også forfatter av bøkene Learning How to Learn og A Mind for Numbers. Barbara har tidligere holdt kurs på blant annet Harvard og Stanford, men det er første gang hun holder kurs for norske studenter.

Olav Schewe er kjent som gjennomsnittseleven som ble toppstudent ved Universitetet i Oxford ved hjelp av studieteknikk. Hans bok Superstudent har blitt oversatt til 13 språk og har nettopp kommet ut i ny og forbedret utgave. Olav er overbevist om at alle kan lære mer effektivt og oppnå bedre resultater ved hjelp av studieteknikk. Hans budskap som forfatter er at det å lykkes med læring ikke handler om hvem du er, men hva du gjør.

Det blir mulighet til å kjøpe boken Superstudent hos Tanum bokhandel på Litteraturhuset, forfatteren vil være tilstede for å signere bøkene.

Arrangementet vil foregå på norsk og engelsk.