Bli kjent med Kjernekvadranten

Bli kjent med Kjernekvadranten

bookmark

Boklansering og miniseminar

tirsdag 26. april 2022, kl. 16:00 til kl. 21:00 – Avlyst

Arrangør har dessverre måttet avlyse arrangementet.

Sal: Nedjma (3. et)

Arrangør: Flux forlag

Inngang: Billetter kjøpes ved å sende en e-mail til mail til flux@flux.no

Priser: Voksen 300,-

Daniel Ofman er den nederlandske ingeniøren, organisasjonsutvikleren og forfatteren som har designet modellen Kjernekvadranten, i Norge også kjent som «talentoverslag-modellen». Nå kommer han til Norge for lanseringen av sin nye bok på norsk, Kjernekvadranten – en liten modell for stor selvinnsikt.

Utgangspunktet for modellen er at alle har et naturlig sett av kjernekvaliteter som fargelegger personligheten på en positiv måte. Disse kvalitetene – eller styrkene – har imidlertid en lei tendens til å ta overhånd og bli til fallgruver, det blir med andre ord «for mye av det gode». Dette kan oppleves som både irriterende og negativt for en selv og andre. Mange som tar i bruk modellen får en overraskende og utvidet forståelse av sammenhengen mellom egne og andres styrker og svakheter.

Kjernekvadrant-modellen forklarer hvordan man kan oppnå en bedre balanse mellom det man allerede har og det man ønsker seg mer eller mindre av. Dette gjøres ved å definere noen utfordringer i nye kvaliteter som man lengter etter å tilegne seg. Hvorfor dette kan være vanskelig forstår man gjennom innsikt i det siste leddet i modellen; våre allergier. Disse representer egenskaper som vi misliker sterkt hos andre, og som vi bevisst eller ubevisst vil unngå å bli assosiert med.

På miniseminaret vil du få med deg:
– Daniel Ofman i samtale med Laila Stange om hva han har ønsket å formidle i denne nye boken om Kjernekvadranten og om selve modellen
– En demonstrasjon fra scenen om hvordan man går fram for å finne sin personlige kjernekvadrant
– Mulighet til å prøve utfylling av en egen kjernekvadrant, på egen hånd eller i samarbeid med andre deltakere
– Anledning til å stille spørsmål for økt forståelse
– Anledning til å kjøpe den nye boken signert av forfatteren

 

Arrangementet vil foregå på norsk og engelsk.