Denboka LiveFoto: Kine Kolstad

Denboka Live

bookmark

Sandra Kolstad og Drømmefakultetet

lørdag 7. september 2019, kl. 19:00 til kl. 20:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Leser søker bok

Inngang: Gratis

Sandra Kolstad er musiker, sanger, artist, tekstforfatter, komponist og produsent. Kolstads siste album, Burning love – det femte i rekken – har høstet strålende kritikker. Den boka som har satt varige spor hos Sandra Kolstad er Drømmefakultetet av Sara Stridsberg. «Da jeg leste Drømmefakultetet syntes jeg at jeg aldri hadde lest noe lignende. En grenseoverskridende historie, om et grenseoverskridende menneske, i et grenseoverskridende språk. Nå gleder jeg meg til å besøke boka igjen og se hvordan den oppleves nå – også sammen med publikum!»

Sandra Kolstad møter Ole Ivar Burås Storø fra Foreningen !les til samtale om Drømmefakultetet, sangtekster, musikk og inspirasjonskilder. Etter samtalen spiller Kolstad to av sine egne låter, den ene skrevet utfra nettopp Drømmefakultetet.

Denboka Live er en del av den landsdekkende lesekampanjen denboka på sosiale medier. Åtte litteraturorganisasjoner står bak kampanjen og den er støttet av Nasjonalbiblioteket -Bokåret 2019. I kampanjen løfter artister og andre forbilder frem den boka som på en eller annen måte har gjort inntrykk.

Arrangementet er i samarbeid med denboka og Foreningen !les