Boklansering av Gleding til verden

Boklansering av Gleding til verden

bookmark

Små handlinger, store forskjeller

søndag 24. oktober 2021, kl. 12:00 til kl. 18:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Gleding

Inngang: Gratisbilletter

Endelig er den her – håndboken for små og store til å finne sin lidenskap for en bedre verden. En bok som viser alle FNs bærekraftsmål og hvordan vi alle kan være hverdagshelter.

Bli med Lykke og Wilmer og resten av gjengen på en oppdagelsesreise i å gjøre verden til et bedre sted for alt som lever.

Siri Abrahamsen og venner har masse å vise dere. Vi lover høyt engasjement og mye moro for små og store.

Vi håper du vil være med oss å markere FN dagen med lansering av Norges første barnebok som handler om alle bærekraftsmålene og hvordan de henger sammen.  Det blir 90 min med et variert og inspirerende program, som vil motivere flere små og store til å engasjere seg. Hvordan kan “alle” se at det de gjør er viktig? Hvordan kan bærekraft bli allemannseie? Hvordan skape interesse og samhold for et bedre samfunn, istedenfor polarisering og en “vi og dem”- tankegang? Med Yrja Oftedahl og Siri Abrahamsen som konferansierer, og samtalere som Petter Gulli, Fredrik Myhre, Sara Ringe, Louise Fuchs, Andreas Friis og Ove Kenneth Nodland satser vi på inspirerende engasjement og gode tips og refleksjoner.Boken er et samarbeidsprosjekt med totalt 20 bidragsytere, dette forsterker Bærekraftsmål #17 – SAMARBEID som vi også ønsker å fremme med denne boklanseringen.

 

PROGRAM FOR DAGEN

Kl 12.00
Boklansering for barn og familier.

Kl 16.00 – foredrag og samtaler om engasjement og hvordan vi kan få flere til å engasjere seg for en bedre verden. For voksne.