Boklansering - Keyhan Ighanian om IndreRo 1

Boklansering – Keyhan Ighanian om IndreRo

bookmark

Bli nærmere kjent med behandlingsmetoden IndreRo

torsdag 13. oktober 2022, kl. 19:00 til kl. 20:00

Sal: Kverneland (2. et)

Arrangør: IndreRo

Inngang: Gratis

På informasjonsmøtet har du mulighet til å få en smakebit på hvor effektiv og raskt metoden kan virke.

 

Behandlingen fører til at du blir fri for tanker i løpet av 20 minutter og samtidig blir hodet «lyst». Dette er en tilstand av å være tilstede i nuet. Alle bekymringer og indre konflikter kommer fra disharmonien mellom tanker og følelser. Tanker kommer fra den ytre verden, og følelser kommer fra den indre verden.

Du er velkommen til å høre mer om hvordan metoden kan hjelpe enten via individuell behandling, eller ved å delta på kurs og få en dypere forståelse. Man vil da lære om interaksjonen og samspillet som er mellom tanker og følelser, som er våre to viktigste verktøy. En del av hjernens mekanisme er å sortere våre følelser. Hvis hjernen ble programmert i fortiden, særlig i barndommen, vil fortidens programmer styre nuet.

Metoden er unik i sin form, og er spesielt effektiv mot traumer, avhengighet, sorg, angst, tvangstanker, spiseforstyrrelser og konsentrasjonsproblemer.

 

Keyhan Ighanian har god erfaring med å jobbe med mennesker gjennom flere tiår. Tusenvis har gjennom IndreRo-behandling, fått hjelp til et bedre liv.