Brød & Miljø 1Foto: NAL

Brød & Miljø

bookmark

Gode byggeprosesser - en forutsetning for bærekraft og kvalitet

onsdag 15. mai 2019, kl. 08:00 til kl. 10:00

Sal: Skram

Arrangør: Norske arkitekters landsforbund

Inngang: Gratis med påmelding

Brød og Miljø er frokostmøter som er møtested for inspirasjon, dialog og erfaringsutveksling knyttet til klima- og miljøutfordringene i bygg-, anlegg og eiendomsnæringen (BAE-næringen). Fokus er tverrfaglighet og dialog. Det holdes fire møter og en befaring årlig.

Brød & Miljø arrangeres av NAL i samarbeid med Statsbygg, Innovasjon Norge, Faggruppen for bygg og anlegg (Tekna/NITO), Direktoratet for byggkvalitet (DIBK), Treindustrien og Bygg21.

Møteplass for klimavennlig bygg og byutvikling
Målgruppen for møtene er utbyggere, arkitekter/rådgivere, byggherrer, entreprenører, kommuner/planleggere og øvrige aktører i BAE-næringen. Brød & Miljø-møtene er svært populære og har vært arrangert siden 2005. Kom til gratis frokostmøte eller følg med på direktestrømming.

Meld deg på her.

I Litteraturhuset eller Arkitektenes Hus serverer vi økologisk frokost fra kl. 08.00, og fortsetter med et faglig program fra kl. 08.30 til kl 10.00.  Innenfor denne tidsrammen er det god tid til spørsmål og dialog. Møtene er gratis og påmelding skjer via nettsiden for det aktuelle frokostmøtet. Har du ikke mulighet til å komme, kan du følge møtene via direktestrømming eller se opptakene i etterkant.