Brystbevissthet for kvinner

bookmark

Med Sara Williams og Eva Rygg

søndag 4. desember 2016, kl. 12:00

Sal: Nedjma

Arrangør: Indre Harmoni

Inngang: Billett

Lansering av FoundationalBreastCare.com av Sara Williams (UK) og Eva Rygg (Norge). Om viktigheten av en dypere bevissthet omkring kvinners bryster og at ekte omsorg og hvordan man kan ta vare på sine bryster er en veldig viktig faktor for god helse og et positivt forhold til seg selv og verden rundt en. Åpent for alle kvinner.

Det er dessverre et faktum at de fleste kvinner har lite fokus på sine egne bryster med mindre det er en funksjonell, seksuell eller annen årsak, som f.eks sykdom. Sjelden blir det snakket om viktigheten av varig og forebyggende brysthelse og hvordan vi tar vare på brystene våre i hverdagen og i hvor stor grad dette påvirker vår generelle helse og livskvalitet.

Foundational Breast Care (FBC) er en banebrytende online plattform som her blir lansert av FBC’s grunnlegger Sara Williams (UK) og Eva Rygg (Norge), begge med mange års efraring innen spesialisert kvinnehelse – om viktigheten av en dypere bevissthet omkring kvinners bryster. Måten vi behandler eller betrakter oss selv og i særdeleshet våre bryster i vårt daglige liv, er en meget viktig faktor for god helse og et positivt forhold til oss selv og andre, uavhengig av hvor vi befinner oss i livet. 

Sammen ser vi nærmere på hvilken viktig rolle vi kvinner selv spiller i forhold til vår egen livskvalitet.

Tid: Søndag 4. desember 2016  Kl 12-14  Dørene åpnes 11.30