Deg og din indre kritiker

bookmark

fredag 13. mars 2020, kl. 10:00 til kl. 15:00 – Avlyst

Sal: Kverneland

Arrangør: Vadum Terapi og Coaching

Inngang: Avlyst

Priser: Ordinær 750,-

På dette dagskurset settes fokuset på den stemmen inni deg som holder deg tilbake, som forteller at du er dum, ikke god nok, at det er din egen skyld, at du ødelegger alt, er for mye eller for ett eller annet…. På tide å forstå den stemmen bedre?

Vi har alle en indre stemme, en indre dialog, som er mer eller mindre ubevisst. Den stemmen hjelper oss å skille mellom rett og galt. Hensikten er å beskytte oss selv. MEN for en del av oss er den stemmen så kritisk at dem hemmer og saboterer mer enn den støtter og beskytter. Da er den styrt av frykt. La denne fryktens dag, fredag den 13. mars, bli dagen du lærer å spille på lag med din egen indre stemme.

Påmelding og betaling via lenke, bindende.

OM LIV
Liv Vadum er utdannet klinisk Gestaltterapeut og er sertifisert medlem MNGF og EAGT, med grunnutdanning som adjunkt/spesialpedagog og life- og businesscoach.
Siden 2016 har hun hatt egen praksis som gestaltterapeut i Holmestrand sentrum, og får hoveddelens av nye klienter via leger i distriktet. Hun holder også kurs, foredrag og retreats i inn- og utland i temaer relatert til relasjoner og personlig utvikling.
Tidligere arbeidserfaring er fra grunnskolen som lærer, inspektør og rektor, daglig leder av et asylmottak, og siden 2004 som selvstendig næringsdrivende primært innen personlig utvikling som terapeut, coach og kursholder.

Selv sier Liv at hennes drivkraft er å bevisstgjøre, motivere og inspirere det enkelte menneske – individuelt eller i grupper – til å bli kjent med og ta ansvar for seg selv og sin situasjon, sette seg mål og nå dem. Hvis du ikke trives med deg selv er det vanskelig å trives i livet generelt.