Den profesjonelle samtalen

Den profesjonelle samtalen

bookmark

Fagseminar og boklansering

torsdag 17. mars 2022, kl. 17:30 til kl. 18:30

Sal: Wergeland

Arrangør: Universitetsforlaget

Inngang: GRATIS - Begrenset antall plasser, registrer deg med billett for å sikre deg plass. Du mottar da en bekreftelse på epost.

 

Hva har Nicolai Tangen og Anders Danielsen Lie til felles?

Begge bruker en forskningsbasert intervjuteknikk på jobb. Tangen bruker den i sitt virke som sjef for Oljefondet og Danielsen Lie i sitt arbeid som lege. Begge har fått sin opplæring av forfatterne bak fagboken «Den profesjonelle samtalen». Boken beskriver intervjuteknikken som opprinnelig ble utviklet for politiet.

Hør Tangen og Danielsen Lie i samtale om hvorfor de bruker den forskningsbaserte teknikken. Og hvorfor de mener den er relevant for andre yrkesgrupper som er avhengig av pålitelig informasjon i sin jobb, enten man er lærer, leder, finansanalytiker eller forsker.

Forfatterne forteller hvor galt det gikk i politiet uten denne metoden, og beskriver hvordan avhøret gjennomføres i dag.

«Den profesjonelle samtalen» er skrevet av politioverbetjentene Asbjørn Rachlew og Geir-Egil Løken i samarbeid med forfatter og tidligere journalist Svein Tore Bergestuen. Boken lanseres internasjonalt i april 2022.