Digitalisering i advokatbransjen – ulike perspektiver

Digitalisering i advokatbransjen – ulike perspektiver

bookmark

Panelsamtale

torsdag 31. mars 2022, kl. 17:00 til kl. 18:30

Sal: Skram (2. et)

Arrangør: Yngre Advokater Oslo krets

Inngang: Gratis - Påmelding

Liv Minde og Nicholas Foss Barbantonis fra Yngre Advokater Oslo Krets samler fem ledende skikkelser for å diskutere ulike perspektiver rundt den pågående digitaliseringen i advokatbransjen.

Peter van Dam, digitaliseringsdirektør i Advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS kommer for å snakke om digital strategi og erfaringer, herunder hvorfor og hvordan har SVW satset på digital og teknologisk utvikling og om aktuelle suksessfaktorer.

Anthony Caffrey, advokatfullmektig i Advokatfirmaet Advisio AS, skal snakke om positive og negative sider ved digitaliseringen. Vil all ny teknologi innen jusfeltet være av det gode? Hvilke utfordringer må vi være oppmerksomme på?

Nils H. Thommesen, styreleder i Ally, vil prate om internasjonale trender og hva han tror kommer til å skje om bransjen.

Knut-Magnar Aanestad, Head of Market Development og Chief Helping Officer i hhv. Maigon.io og Sebra Lawtech. Knut-Magnar vil snakke om teknologi og fakturering i advokatbransjen, herunder faktureringsmodeller og hvilke insentiver advokatbransjen har for å legge om tradisjonelle forretningsmodeller.

Daniel Kohn, Chief Commercial Officer i Simplifai vil snakke om AI-løsninger i form av digitale medarbeidere. Hvilke arbeidsprosesser kan roboter gjøre? Hvordan kan roboter effektivisere gjennomgang av juridiske dokumenter?