Eddi Eidsvåg Flyr igjen   2Foto: Ole Arnøy

Fra rus og Rolex til pøbel på flyvende teppe

bookmark

Med Olaf Olsvik og Eddi Eidsvåg

tirsdag 19. februar 2019, kl. 20:00 til kl. 21:30

Sal: Wergeland

Arrangør: HulidAS

Inngang: Billett

Priser: Ordinær 275,-

To foredrag som tar for seg livet for to spreke gubber. Her er vi innom alt fra det å være suksessrik forretningsmann til å havne i et misbruk av alkohol, piller og kokain. På den andre skalaen får vi høre om reisen på et flyvende teppe hvor en gründer møter alt fra pøbler kriminelle, via statsråder og så til slottet. To solide karer har laget et foredrag som flettes inn i hverandre og beskriver viktigheten av å ta sine valg.

Olaf Olsvik var rik, respektert og vellykket. Men bak fasaden med Rolex-klokke og Armani-dresser utviklet han misbruk av alkohol, piller og kokain – et misbruk som varte i 15 år. I 2002 la han seg inn til behandling og har siden vært rusfri. I foredraget Rus og Rolex – historien om en narkoman i hvit snipp gir han et rått og usminket bilde av hverdagen til en norsk næringslivsnarkoman.

Eddi Eidsvåg holder et annerledes foredrag spekket med humor. Eddi forteller om sin barndom, sitt liv som gründer og om sine møter med alt fra pøbler, kriminelle via statsråder og til slottet. Eddi snakker om arbeidsmoral, skolesystemet og frafallet fra videregående skole. Han forteller om en reise på Det flyvende teppe og viktigheten av å «lyve» seg en sannhet.

Inntektene fra dette arrangementet går i sin helhet til «Fremtidshåp», et ettervernsprosjekt.