EMOTION BECOMES MOTION

bookmark

Argentinsk tango med DJ Ewa Zbrzeska

lørdag 20. oktober 2012, kl. 21:00

Sal: Berner-kjelleren

Arrangør: Oslo Tango

Inngang: Billett

I anledning seminar med Cecilia Garcia og Serkan Gokcesu, inviterer Oslo Tango til MILONGA på Litteraturhuset i Kjelleren med DJ Ewa Zbrzeska (Polen/UK). Ewa er en etterspurt DJ i hele Europa – hun er også en særdeles dyktig og populær danser, hennes dedikasjon gjenspeiler seg i musikken hun spiller. Hun vil gi oss en intens dansefest med sin musikalske smak. Vi håper mange kommer for å teste ut vårt nye tilholdssted, og for å la seg bevege av DJ Ewa.

Denne kvelden byr vi også på et absolutt nybegynnerkurs, det kan passe for deg som er nyskjerrig på TANGO og har lyst til å finne på noe gøy tidlig lørdag kveld. Ved midnatt viser våre berømte mestere sin nyeste performance, dette blir garantert en spesiell opplevelse.

Program
Kl. 20.00-20.45 (drop in): Absolut Beginners – prøv tango med Ina Eriksen (Oslo) og Binoy Milton D’souza (Gøteborg).
Kl. 24.00: Show med Cecilia Garcia (Argentina) og Serkan Gokcesu (Tyrkia).

Om Cecilia og Serkan:
Paret bor i Buenos Aires men har en stor internasjonal reiseaktivitet. De underviser og underholder jevnlig i Rusland, Canada, Polen, Tyskland, Argentina,Tyrkia. Tross sin unge alder har begge har vært aktive og etterspurte dansere på den internasjonale tangoscenen i over ti år. De er populære og klassene deres i Buenos Aires er alltid fullbooket. De er kjent for å ha spesielt god teknikk og kunnskap om kroppens funksjonalitet. Dette kan du se i deres forestillinger der hver minste detalj – eller bevegelse er bevisst, ladet og full av mening.

Cecilia og Serkan ønsker noe mer intuitivt, å se tango som en trio, musikken som dirigent og solist, mens danserne tolker og akkompagnerer. Paret tolker ikke bare musikken, men også hverandre, lytter til det den andre foreslår og kommer med et svar. Det er ingen definert leder eller følger, isteden en konstant flyt av reaksjon, aksjon og kontra reaksjon. Utgangspunktet er alltid tango, men tolkning og uttrykk er nytt hver gang.

Om Ewa:
Hun bor i London, opprinnelig fra Polen. Ewa har spilt fast på diverse London steder som Corrientes, Pavadita, The Crypt, The Dome, Carablanca, Negracha, Milonga 8 og The Light. Hun har også blitt invitert til å spille på større festivaler i London og andre steder i Europa som Oslo, Paris, Warsawa og Barcelona. Hun spiller tradisjonell tango, med vekt på å skape forskjellige stemninger og musikalske teksturer for å tilby danserne en variasjon av følelser.

Om Oslo Tango:
Vi arrangerer ukentlige kurs, helgekurs, gir privattimer, milongaer og inviterer gjestelærere til Oslo.