En historisk matopplevelse

bookmark

Kremen av norske kokker

tirsdag 8. september 2009, kl. 18:00

Sal: Wergeland

Arrangør: Kafe Oslo

Inngang: Billett

Hvordan kan det ha seg at norske kokker hevder seg i verdenstoppen? Svaret kan du smake på når kremen av norske kokker feirer nestoren Arvid Skogseth med en kulinarisk festaften på Litteraturhuset. Veterankokker som Eyvind Hellstrøm og Bent Stiansen inviterer sammen med yngre stjerner til det som blir en historisk kveld.

Utgangspunktet er utgivelsen av Arvid Skogseths bokverk Fra det norske kjøkkens historie. Når konferansier Harald Osa har geleidet gjestene gjennom menyen, og Ingrid Espelid Hovig omsider takker for maten, har et stort knippe av Norges mest anerkjente kokker gitt sitt beste. Prisen er 2700 kroner pr. kuvert for en overdådig meny inkludert eksklusiv drikke. I tillegg får alle en signert spesialutgave av Skogseths historiebok, med Tabula Gratulatoria bakerst, der også kveldens gjester blir presentert. Gjestene får også ettersendt et minnealbum med bilder fra kvelden. Påmelding til orkester@online.no, merket Skogseth. Mer informasjon fås på telefon til Tore Namstad, 930 26 407.