En kveld med Tore Renberg 1 foto: Signe Christine Urdal

En kveld med Tore Renberg

bookmark

(og Hillevågsgjengen)

lørdag 20. november 2021, kl. 18:00 til kl. 19:30

Sal: Wergeland

Arrangør: Stageway

Inngang: 430,-

Etter braksuksessen med fjorårets Tollak til Ingeborg, løsner Stavanger-forfatteren håndbrekket for et etterlengtet nytt bind i Teksas-serien. I dette originale universet overrumpler Tore Renberg med empatisk, humoristisk og freidig penn idet han geleider oss inn i Stavangers skyggesider.

Publikum vet at å se Tore Renberg live er en opplevelse ganske utenom det vanlige – her blandes opplesning, standup og musikk i en særegen form hvor både latter, etttertenksomhet og tårer får sin plass. Velkommen til en annerledes kveld med Renbergs Tekstbehandlingstrio.

Gitar: Alexander Flotve

Tangenter: Anders Brunvær Hauge

 

Om forfatteren:

Tore Renberg (f. 1972) er en enestående forfatter i norsk litteratur. Han har et uvanlig litterært spenn og har utgitt en rekke bøker som både er kritikerfavoritter og som har blitt folkelesning; som romanene om Jarle Klepp,  Du er så lys (2016) og Tollak til Ingeborg (2020), og ikke minst den sjangeroverskridende Teksas-serien.

Renberg debuterte i 1995 med Sovende floke, som han mottok Tarjei Vesaas` debutantpris for. Han har mottatt Bokhandlerprisen to ganger, P2-lytternes romanpris, Nynorsk Litteraturpris og har lesere i 18 land.