Fagfrokost om rekruttering og relasjoner

bookmark

Lær om hvordan du unngår å ansette på magefølelsen og bli inspirert av Marco Elsafadi som snakker om samspill og arbeidsglede.

fredag 11. november 2016, kl. 08:00

Sal: Nedjma

Arrangør: Jobzone

Inngang: Gratis

Sett av noen morgentimer og kombiner frokosten med faglig påfyll – dette er frokostmøtet for deg som jobber med ledelse, HR eller rekruttering.

Vi serverer frokost, og så har vi invitert to gode foredragsholdere til å stå for det faglige.

Lær om hvordan du kan unngå de vanligste rekrutteringsfellene av fagsjef Elin Bjørnerud Hagene i Jobzone, og hør «relasjonshøvding» og tidligere basketspiller på toppnivå Marco Elsafadi som skal snakke om samspill og arbeidsglede.

Meld deg på her

 

Program:

8.00 – 8.30: Frokost og mingling
8.30 – 9.00: Unngå å ansette på magefølelsen v/ fagsjef Elin Bjørnerud Hagene i Jobzone
9.00 – 9.30: Samspill, arbeidsglede og sunt selvsnakk v/Marco Elsafadi, relasjonshøvding og tidligere basketballspiller på toppnivå

9.30 – 10.00: Mingling og avslutning

Mer om foredragene:

Unngå å ansette på magefølelsen
Feilansettelser kan koste dyrt, både i tid og produktivitet – og nettopp derfor er det viktig å sørge for at man tar avgjørelsen om nye medarbeidere basert på et solid grunnlag.

Fagsjef Elin Bjørnerud Hagene tar i dette foredraget for seg de vanligste fallgruvene i rekruttering og forteller deg hvordan du kan unngå dem.

Samspill, arbeidsglede og sunt selvsnakk
Marco Elsafadi er opptatt av kraften som oppstår mellom mennesker, på godt og vondt. Daglig bygger vi hverandre opp og bryter hverandre ned. Er vi vårt ansvar bevisst? Under foredraget byr han på erfaringer og konkrete verktøy som hver enkelt av dere kan ta i bruk i egen hverdag.