Feiring av Naturmangfoldsloven 2Foto: Ludvik Baksaas

Feiring av Naturmangfoldsloven

bookmark

Ja, til å bevare økosystemene!

lørdag 4. april 2020, kl. 12:00 til kl. 18:00 – Avlyst

Sal: Wergeland

Arrangør: Motvind SørVest

Inngang: Gratis

Motvind SørVest ønsker å hylle Naturmangfoldsloven. Vi sier ja til bevaring av natur, og ønsker å vise fram hva som står på spill.

Vårt naturmangfoldsprogram vil gå av stabelen 4. april 2020 i Wergelands-salen på Litteraturhuset i Oslo. Salen har plass til 200 personer. Programmet vil bli filmet og i tillegg streamet direkte til en YouTube-kabal.

Foreløpig program

Torbjørn Lindseth snakker om sine erfaringer fra Sørmarkfjellet

Torgeir W. Skanckes kronikk “Tekno-miljøvernerne glemmer naturen” blir lest høyt, med påfølgende paneldiskusjon. Lenke til kronikken her: https://www.aftenposten.no/meninger/kronikk/i/Ad9gxz/tekno-miljoevernerne-glemmer-naturen-torgeir-w-skancke

Filmstudent Thea Øien Sundet viser klipp fra sin eksamensfilm “Solastalgia”. Solastalgia er en neologisme for det mentale og eksistensielle stresset forårsaket av miljøendringer. Styremedlem i Motvind Norge, Line Harbak, er en av flere medvirkende.

Trestammen spiller. Bandet består av rapper/vokalist Brage Hallgrimsen, trommis Ferdinand Aasheim, gitarist Tobias Osland, synth Stian Kittilsen og bassist Ole Benjamin Thommasen. Trestammens musikalske uttrykk har trekk fra både rock, rap og funk. Musikken kan beskrives som energisk, hardtslående og poetisk, med både personlig og samfunnsengasjert innhold.