Folkehemssverige og livet 1Fotografi av Johan Ehn, ved Thomas Borg Fotografi av Joakim Kjørsvik, ved Tove Sivertsen

Folkehemssverige og livet

bookmark

Johan Ehn i samtale med Joakim Kjørsvik

tirsdag 27. september 2022, kl. 19:00 til kl. 20:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Mangschou forlag

Inngang: Gratisbillett

Bli med på en reise gjennom Sveriges moderne historie og refleksjoner over livet slik det ble for Elis. Forfatter Johan Ehn samtaler med kritiker og forfatter Joakim Kjørsvik med utgangspunkt i Johan Ehn nye roman Ikke død ennå.

Elis faller om i familieselskapet på julaften. Da han våkner opp på sykehuset gjenopplever han øyeblikk og møter med de som har betydd mest for ham. Den han kalt mamma og den han kalte mor, den første kjærligheten og kvinnen han giftet seg med.

Gjennom disse møtene får han ny innsikt i barndommen og ungdomsårene og svar på spørsmålene som har fulgt ham gjennom hele livet: Hvorfor ble han sendt bort som barn? Hva skjedde med hans første kjærlighet? Og hvorfor ble så mye annet viktigere enn familien og musikken?

Møt forfatter Johan Ehn i samtale med forfatter og kritiker Joakim Kjørsvik.

Johan Ehn er svensk forfatter, skuespiller og dramatiker. I 2020 ble han nominert til Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris for Hesteguttene. Samme år ble han også tildelt Nils Holgerssons-plaketten og 2021 ble han nominert til Storytel Awards. Ikke død ennå er Johan Ehns skjønnlitterære debut for voksne.

Joakim Kjørsvik er forfatter, kritiker og gjendikter. Han har gitt ut flere bøker i ulike sjangre. I 2020 mottok han Stig Sæterbakkens minnepris. Hans seneste bok er kjærlighetssamlingen 25. september-diktene.

Boklansering! Johan Ehn signerer bøker til de som ønsker det etter arrangementet.