Forfattermøte med Elias VåhlundILL: Agnes Våhlund Foto: Kajsa Göransson
Skolebesøk

Forfattermøte med Elias Våhlund

bookmark

Skolebesøk for 3. og 4. trinn

mandag 4. november 2019, kl. 09:30 til kl. 13:00 – Utsolgt / Fullt

Sal: Wergeland

Arrangør: Litteraturhuset

Inngang: Gratis med påmelding

Niåringen Lisa blir mobbet av en guttegjeng etter at hun har måttet flytte til et sted hun ikke vil bo. Det eneste stedet hun kjenner seg trygg, er på biblioteket. En dag hun rømmer inn der, ser hun en rar bok som står og lyser opp innerst i en hylle, og på ryggen står det «Håndbok for superhelter». Men vil hun klare å lære seg noen av de 101 forskjellige superkreftene som finnes? Det har etter hvert blitt fire bøker om Lisa, som faktisk klarer å bli en superhelt etter hvert og som tar opp kampen mot alle forbryterne i den lille byen Rosenhill.

Alle er skrevet av svenske Elias Våhlund og illustrert av Agnes Våhlund. Bøkene er oversatt av Helene Heger Voldner (bok 1-2) og Kirsti Vogt (bok 3-4). Elias besøker Litteraturhuset nå, for å fortelle om Lisa og om kunsten å bli en superhelt.

Det blir forfattermøter mandag 4., tirsdag 5. og onsdag 6. november. Møtene er for skoleelever på 3. og 4. trinn og varer ca. 45 minutter. Det er tre møter hver dag: kl. 9.30, kl. 10.45 og kl. 12.00. Påmelding til skole@litteraturhuset.no.