Fra høye hæler til pilegrimsferdFoto: May Irene Wikeby

Fra høye hæler til pilegrimsferd

bookmark

Boklansering

fredag 4. september 2020, kl. 18:00 til kl. 20:00

Sal: Skram

Arrangør: May Irene Wikeby

Inngang: Gratis med påmelding

Nå er endelig boken om May Irene Wikebys Pilegrimsvandring til Santiago de Compostela klar og kan vandre sin vei ut i verden! Det skal feires med en boklansering og det blir mulighet for å kunne kjøpe boken direkte på stedet.

På grunn av smittevernsregler er det kun 49 plasser. Jeg trenger å ha deg oppført på en deltakerliste og dette er selvfølgelig en gratis kveld.

PS, det er nå fulltegnet, men send ditt navn, e-post og tilfnr til e-post:
info@innsikten.no om du vil stå på en venteliste om noen melder avbud.

Om boken:
Et landskap for kjærlighet, sårbarhet og sjelegranskning

May parkerer de rosa pumpsene på den høyt elskede asfalten i Oslo. Den urbane dronningen, som elsker storby og kaféliv. Hun er komfortabel i eget selskap, nyter å nippe til et glass duggfrisk hvitvin og se på folk.

Men når du møter deg selv i døra, bør du åpne opp og slippe deg selv helt inn.

Etter å ha viet livet sitt til å hjelpe menneskene som oppsøker henne for terapi og sjelefred, er det endelig hennes tur. Hun pakker ryggsekken og legger ut på en reise som blir langt lenger enn de 80 milene til Santiago de Compostela. I de vakre omgivelsene, naturen og menneskemøtene, åpner det seg nemlig et nytt og enda større landskap på innsiden, og May er i ferd med å vandre milevis i både hjerte, sinn og sjel.

Det er i møte med seg selv, i sinnets skyggedaler, i hjertets og sjelens åpenbaring at lyset skinner på og inne i henne. Inn i de dunkle krokene med fordommer hun ikke trodde eksisterte i sin åpne, frisinnede og velutviklede sjel.

Vi følger May, mil etter mil med den rosa solhatten, sekken og vonde føtter. Hun deler raust av sine opplevelser med humor, varme og ærlighet.

Ta imot denne inspirasjonen til å følge den drømmen du bærer på.

Om forfatteren:
May Irene Wikeby endret livet fullstendig i 2003 etter 27 år i bank. I dag jobber hun
som terapeut med hovedfelt i hypnoterapi og regresjonsterapi. Hun holder også kurs og har
åndelige gruppereiser. Hun hjelper mennesker til å finne tilbake til lyset i sitt indre som de tror de har mistet og at de skal se at de er så mye mer enn det de tror de er.

Hennes ønske med boken er å inspirere andre til å våge å gjøre det de har drømt om. Kanskje er drømmen å gå pilegrimsferden eller muligens er det noe helt annet hjertet lengter etter. Det viktigste er at du bare gjør det, følger drømmen på din måte. Husk, det meste er mulig når du følger hjertet ditt.