Fred, frihet og toleranse – vær med på løsningen!

bookmark

Temaforedrag med Balanced View

tirsdag 24. mars 2015, kl. 20:00

Sal: Kverneland

Arrangør: Balanced View Norway

Inngang: Billett

Under temaforedraget vil vi fortelle mer om Balanced View, en internasjonal organisasjon som støtter mennesker i å oppdage at mental og følelsesmessig stabilitet er alles menneskerett. Denne raskt voksende grasrotbevegelsen tilbyr et støtteapparat og en utdanning som gjør at mennesker over hele verden samarbeider optimalt og opplever en økende tilfredshet med livet. Tusenvis av deltakere over hele verden kan fortelle om fordeler ved aktivt å bruke støtteapparatet som tilbys, som å se sine sterke sider og talenter klarere, mestre stress og bli naturlig mer løsningsfokusert. Akkurat nå opplever stadig flere mennesker over hele verden at de bidrar til et tryggere samfunn og en fredeligere verden til alles beste. Under foredraget vil vi dele våre egne erfaringer og fortelle om hvordan du kan benytte deg av tilbudet og være med på løsningen vi alle lengter etter: en trygg verden basert på naturlig fred, frihet og toleranse.

Sitater fra deltakere:
«Gjennom denne livsstilen optimaliserer jeg mitt potensiale som menneske til å bidra til samfunnet, min familie, venner og på jobben. «
«Jeg var totalt utbrent, nå gjør jeg mye mer enn før og føler meg aldri stresset eller utmattet.»
«Jeg legger merke til hvor stabil jeg er uansett hva som skjer.»
«Jeg var luta lei samfunnet, men nå er jeg oppglødd over å være med på å skape velgjørende forandring.»

Det vil være mulig å stille spørsmål under møtet, og kvalifiserte trenere og deltakere i Balanced View vil dele sine egne erfaringer og praktiske resultater i hverdagen.

Entré: foreslått donasjon: 100 – 200 kroner

Alle er hjertelig velkomne.

Informasjon:www.balancedview.org

Kontakt: Norway@balancedview.org