Freuds bar

bookmark

Lille meg i den voksnes verden

fredag 20. september 2019, kl. 19:00 til kl. 21:00 – Utsolgt / Fullt

Sal: Berner-kjelleren

Arrangør: Norsk psykoanalytisk forening

Inngang: Gratis

Møt psykoanalytikere som presenterer sin tenkning og inviterer til samtale. Psykoanalytiker Esther Ringdal i samtale med Evelina Ciapaite og Linda Johanne Rolfsen om den infantile virkelighet i den voksne verden.

 

Esther Ringdal er spesialist i psykiatri og har de siste 30 år jobbet i spesialistpraksis. Hun er psykoanalytiker, medlem i Norsk psykoanalytisk forening, læreanalytiker, veileder og har undervist i flere omganger både ved psykoanalytisk institutt og Institutt for psykoterapi. Nå har hun en liten privat praksis, der hun jobber både med individualpasienter og parterapi, samt endel veiledning.

Evelina Ciapaite er spesialist i psykiatri, både fra Litauen og Norge, og psykoanalytiker. Hun er medlem av Norsk psykoanalytisk forening og tar nå utdanning i barne- og ungdomspsykoanalyse. Veileder og læreterapeut ved Institutt for psykoterapi. Arbeider nå som avtalespesialist.

Linda Johanne Rolfsen er psykologspesialist, psykoanalytiker, medlem av Norsk psykoanalytisk forening og er leder for foreningens utadrettede utvalg. Hun tar for tiden utdanning i barne- og ungdomspsykoanalyse. Hun er avtalespesialist og arbeider med barn, ungdom og voksne samt veileder psykologer/ leger i spesialisering.