Frokostseminar: Teknologirevolusjon, vekst og bærekraft

bookmark

fredag 5. mai 2017, kl. 07:30

Sal: Wergeland

Arrangør: Miljøstiftselen ZERO, Statnett, Enova og Norsk Klimastiftelse

Inngang: Gratis

Statnett, Norsk Klimastiftelse, Enova og ZERO har gleden av å invitere til frokostseminar på Litteraturhuset fredag 5.mai i anledning lanseringen av Jan Bråtens nye rapport:Teknologirevolusjon, vekst og bærekraft.

Programmet starter kl. 08:00, og varer frem til kl. 09:30. Frokost serveres fra kl. 07:30.

For å gjøre kloke valg om infrastruktur, klima- og miljøpolitikk, forskningsstrategier, næringsutvikling eller utdanningssystemet, må vi forstå de tunge drivkreftene som påvirker utviklingen. Uten en slik forståelse risikerer vi å gjøre mange uheldige beslutninger.

Rapporten forklarer hvorfor teknologiutviklingen går raskere og raskere, og hvorfor den økonomiske veksten gjør bærekraft til en megatrend. På møtet vil Jan Bråten presentere funnene i rapporten og vil sammen med et panel diskutere rapportens budskap og hvilken betydning det kan ha på ulike felt.

Påmelding her

  

Program: 

– Teknologirevolusjon, Vekst og Bærekraft’, Jan Bråten presenterer funnene i sin nye rapport.

– Synspunkter på rapporten: korte innledninger fra Marius Holm (ZERO), Rune Holmen (Enova) og Anne Jorun Aas (Sigla og leder i programstyret for Energix).

– ‘Implikasjonene for klima-og miljøpolitikk, forskningspolitikk, og infrastrukturinvesteringer’: Paneldebatt m/ Jan Bråten (Statnett), Anne Jorun Aas, Marius Holm og Rune Holmen.

Les rapporten her