Helsa Først!

Helsa Først!

bookmark

Er mva på helserettet behandling samfunnsøkonomisk klokt?

tirsdag 24. august 2021, kl. 19:00 til kl. 21:30

Sal: Wergeland og Digitalt

Arrangør: Holistisk Forbund i samarbeid med Fritt Helsevalg/Mvafribehandling/Hvite Ørn

Inngang: Gratis, plass må reserveres ved å sende mail til Victoria@holisme.no

Er mva på helserettet behandling samfunnsøkonomisk klokt?

Vi mener svaret på dette er et rungende nei, men politikerne har ikke vært på linje med verken brukere eller utøvere av Komplementær og Alternativ Medisin (KAM). Vi har derfor invitert brukere, utøvere, utøverorganisasjoner og politikere til innlegg og debatt og ser frem til en informativ og engasjerende kveld.

Konferansier og debattleder er Dora Thorhallsdottir, hun er mest kjent som stand-up komiker, men er også EQ terapeut og grunnlegger av EQ Instituttet sammen med sin mor Herdis Pálsdóttir.

Vi vil få høre noen sterke brukerhistorier og terapeuter og utøverorganisasjoner som deler sine erfaringer. Det vil bli to runder med debatt, den første ut fra et brukerperspektiv og den andre ut fra et utøverperspektiv.

Vi får blant andre høre Terje Toftenes fortelle om hvordan han ble fri fra «uhelbredelig» kreft med komplementærbehandling, Lidia Ivanova Myhre, Generalsekretær i NNH, (Norske Naturterapeuters Hovedorganisasjon) med sitt innlegg «Når regjeringens ord og handlinger ikke henger sammen», og utdrag fra nytt standupshow «Overganger» – med en liten mva-vri ved Dora Thorhallsdottir.

Politikere fra flere partier vil delta i debatten, bl.a. Hege Liadal Haukeland, AP, og Hans Andrea Limi FrP, Sigbjørn Gjelsvik SP, og Erik Hexeberg lege og leder av Helsepartiet og Vegard Rødseth Tokheim fra Høyre.

Har du ikke bestemt deg for hvem du vil stemme på ved årets valg, kan det hende det blir klarere for deg på Litteraturhuset eller hjemme i egen stue tirsdag 24. august!

Velkommen til en interessant kveld.

Påmelding for fysisk oppmøte gjøres ved å: sende en mail til Victoria@holisme.no.